Stijgend aantal online zoekers naar beveiligingscamera’s

Stijgend aantal online zoekers naar beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera’s geven meer zekerheid in en rondom het huis of het pand. Hiermee kunnen eigenaren van een afstand zien of er verdachte situaties zijn. De vraag naar deze camera’s is door de komst van internet en een betere beeldkwaliteit de afgelopen jaren toegenomen. Want vooral door de camera’s van wifi te voorzien, zijn de mogelijkheden en de toepassingen enorm vergroot. Kieskeurig ziet dit de laatste jaren terug in een stijgend aantal bezoekers dat interesse heeft in een beveiligingscamera.

Op Kieskeurig.nl vergelijken Nederlandse consumenten producten, prijzen en winkels met elkaar. De website telt 170.000 unieke bezoekers per dag, waarvan 92% een aankoopintentie heeft. In deze rubriek deelt Kieskeurig.nl cijfers over de zoek- en koopintentie van de Nederlandse consument. In dit nummer: beveiligingscamera’s.

Vooral in de donkere maanden
Voor beveiligingscamera’s oriënteren Nederlanders zich vooral in de donkere maanden van het jaar. Daarnaast is ook een piek te zien net voor de vakantieperiode in de zomer. Ook dit is blijkbaar een goed moment voor de verkoop van beveiligingscamera’s: consumenten willen tijdens hun vakantie de

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief