Nationale DHZ-Sessie 2019

Nationale DHZ-Sessie 2019

Op 22 mei zal MIX' Nationale DHZ Sessie weer bruisen. Momenteel zetten we de laatste puntjes op de i van het programma, maar je kunt nu je tickets al reserveren. Verwacht New Retail, e-commerce, inzichten en fun. En... 175 toppers uit DHZ-retail en industrie.

BOEK JE TICKETS VOOR MIX' NATIONALE DHZ SESSIE VIA HET FORMULIER ONDERAAN DEZE PAGINA

De Nationale DHZ Sessie van 22 mei is het netwerkevent voor de DHZ-sector. In het KNVB-centrum in Zeist komen ruim 150 toppers uit DHZ-retail en-industrie komen bij elkaar. Dit middagcongres biedt volop gelegenheid om te netwerken, er zijn marktcijfers, visies en meningen.

Eén voor één maken we de definitieve sprekers bekend.

KNVB, Dick van Egmond
Scheidsrechters over de VAR

Zelfde spel, nieuwe regels? Verandert de VAR het voetbalspel? Iedere maandag discussieert heel Nederland bij de koffie-automaat over de VAR.
Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond vertelt over de voors en tegens van de video-arbiter vanuit het perspectief van de KNVB.

SAP, Dave Veerman:
New Retail: luchtfietserij of haalbare realiteit?

“New Retail. Naadloze overgangen tussen online en offline. Data als succes-sleutel naar de voorkant maar zeker ook naar de achterkant. Verre toekomst, science fiction en luchtfietserij? Of in kleine rendabele stapjes wel degelijk haalbaar? SAP rekent op de Nationale DHZ Sessie terug vanuit de toekomst en laat de kansen zien vanuit het hart van de retaildata die iedereen nu al heeft.

Tom Coronel
"Ik crash ook wel eens..."
Tom is autocoureur én ondernemer. Hij gaat vaak heel hard, maar vliegt ook wel eens uit de bocht. Zijn webshops gingen als een speer. Toen verkocht hij ze aan Wehkamp. Daar gedijden ze niet, waarna hij ze terugkocht. Maar ook met Tom aan het stuur vonden ze de juiste koers niet meer. Een eerlijk verhaal over de successen, de valkuilen en de missers van Coronels e-commerce-avontuur.

Digitale retailtour
Een fototocht langs aansprekende retailvoorbeelden door een retailkenner.

DHZ-reclames onder de loep
Actuele reclames door het bril van duizenden consumenten. Een check op basis van Kunstmatige Intelligentie.

Verder kun je rekenen op:

  • Netwerklunch
  • Heel DHZ-retail aanwezig
  • Meer dan 150 branchetoppers
  • Tom van 't Hek als dagvoorzitter
  • Actuele sprekers
  • Uitgebreide netwerkborrel

MIX' Nationale DHZ Sessie
KNVB Centrum Zeist
22 mei 2019
12:00-18:00 uur
www.mixonline.nl/sessie

Bekijk een impressie van eerdere Nationale DHZ Sessies

Ja, ik neem graag deel aan MIX' Nationale DHZ Sessie van 22 mei 2019.
Deelnemer 1
Deelnemer 2
Deelnemer 3
Deelnemer 4
Deelnamekosten € 239,- ex btw per deelnemer.
Bent u verhinderd? Dan kunt u zonder problemen een collega sturen. Annuleren kan tot 1 mei. Tot 1 april kan dat kostenloos, vanaf die datum brengen we € 75 administratiekosten in rekening.

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief