Blog

Wie is de baas?

Op carnavalszaterdag na enen naar Dreumel rijden is af te raden, tenzij je van carnavalsoptochten houdt. Net op tijd passeer ik Kerkdriel, dat zich opmaakt voor de stoet van praalwagens. Een groep jongeren installeert zich met terrasheaters en bakken bier bij een rotonde. In de verte waggelt een kleurige kar met enorme poppen van papier-maché.

Intimidatie

Recent hebben we onze winkel flink aangepast. In januari was de toko 2½ week gesloten om op 1 februari weer volop gas te kunnen geven in een vernieuwde omgeving. Tijdens de sluitingsperiode was de winkel ’s avonds een uurtje open: 18.00 – 19.00h. Alle communicatie-inspanningen ten spijt bleek dit laatste slechts matig zinvol.

Slacht nooit de kip met de gouden eieren, maar verzorg ‘m goed!

Consumenten nemen geen genoegen meer met enkel basic productinformatie. Steeds meer en steeds betere gegevens zijn daarom nodig. Het belang van productdata neemt de komende jaren alleen nog maar toe. Ieder product kan een potentieel gouden ei zijn, maar dan moet je ook goed voor z’n data zorgen.

Oranje boven

Recent speelde een interessant onderwerp in onze winkel welke op de nominatie staat om grondig te worden geremodeld. In de maand januari 2020 gaan we de winkel twee weken sluiten om een ingreep mogelijk te maken welke tegenwoordig wordt geduid met de term look and feel. Intern noemen we het gewoon een verbouwing of een aanpassing maar in deze glossy lijkt het gepast om mee te gaan.

Koppig

Toegegeven; de rare situatie van vandaag lag deels aan mezelf maar ik heb voldoende rechtvaardigingen om me toch niet schuldig te voelen. Aan de orde is de (bijna) dagelijkse bezorging door PostNL waaronder een fraaie fullcolour catalogus van een waterpretgroothandel in het noorden van het land. Vanuit onze winkel hebben we daar wel eens goederen besteld en sindsdien krijgen we elk jaar hun overzichtelijke magazine toegestuurd.

Pagina's

Advertentie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief