Nederlands grootste Karwei Nederlands grootste Karwei

woensdag 12 oktober 2011 Marc Nelissen

Bricorama opende op 11 oktober in Best de grootste Karwei van Nederland (7.000m2). Na een spetterend optreden van X-Factor-ster Rochelle stroomde het Bestse publiek de bouwmarkt in voor de eerste avondopening: van 21.00 tot 00.00 uur.

De zaak in Best is de elfde die Bricorama in 18 maanden nieuw opende, integreerde of aanpaste (inclusief de 5 van Goldi, ex-Ter Hoeven-holding). "Een geweldig blijk van vertrouwen dat onze Franse moedermaatschappij heeft in de Nederlandse markt en de positie van Karwei daarin", aldus Bricorama-directeur Piet Burgwal.

 

Bij de opening van Karwei Best riep Burgwal de gemeente op om de komst van Hornbach te dwarsbomen. Aan de NCB-laan start Bricorama met de grootste Karwei van Nederland in een pand, waar straks ook de sport- en leisure-gigant Decathlon ook zijn vele klanten zal trekken. Dit retailcenter, waar zich later ook een showroom van een bouwmaterialenhandel zal vestigen, ligt pal tegenover het terrein van B&G hekwerken, de locatie waar Hornbach zijn oog op heeft laten vallen voor een vestiging in Best.

 

MIXonline is een uitgave van MIXpress.
© 2014 www.mixonline.nl - alle rechten voorbehouden.